Een biografie laten maken begint met een kennismaking. We horen dan graag wat u precies voor ogen staat. Over wie gaat het boek? Welke ideeën heeft u er over? Wanneer moet het af zijn? Voor wie is het bestemd?

De juiste auteur
Op basis van dit eerste gesprek gaan wij in ons uitgebreide netwerk op zoek naar een schrijver die perfect past bij u en/of uw organisatie. Een auteur met wie u een 'klik' zult hebben en die de juiste toon heeft. Mocht u dat willen dan kunnen we ook een aantal potentiële schrijvers aan u voorleggen.

Offerte
Hebben we afspraken gemaakt over de auteur, werkwijze, omvang van het boek en deadlines? Dan komen we met een heldere offerte.

De productie van de biografie
Alles gaat altijd in overleg. Vanzelfsprekend stellen we hoge eisen aan de mensen die we voor u inhuren en we lassen graag tussentijds enkele sessies in om zeker te zijn dat de biografie of het jubileumboek helemaal aan uw verwachtingen voldoet.

Het laatste woord
Wij werken met ervaren, creatieve mensen die uiteraard aan de slag gaan volgens hun eigen inzichten en de biografie maken in hun eigen specifieke stijl. Zij zetten hun talent en vakmanschap in om uw verhaal zo goed mogelijk te vertellen. Maar uiteindelijk bepaalt u - de opdrachtgever - wat er in het boek komt en wat niet.

Scroll to Top