Ruud Hollander en Ronald Giphart

 

Ronald Giphart (1965) heeft als schrijver een uitgebreid oeuvre. Zijn bekendste boeken zijn Ik ook van jouPhileine zegt sorry en Harem. In 2003 schreef hij het boekenweek­geschenk Gala. En hij was verantwoordelijk voor diverse tv-series (onder andere De co-assistent). Ronald Giphart stond in het theater met onder meer Joost Zwagerman, Bart Chabot, Martin Bril en Nico Dijkshoorn.

Ruud Hollander (1958) studeerde af als klinisch psycholoog en maakte carrière als uitgever en hoofdredacteur. Als hoofdredacteur stond hij aan het roer bij gerenommeerde titels als Rails, Hollands Diep, Vrij Nederland, Psychologie Magazine, Yoga Magazine en Happinez. Van de laatste drie merken (waarvan Happinez onder zijn leiding ook succesvol werd in onder meer Duitsland, Frankrijk, Engeland en Amerika) was hij tevens uitgever.

Samen weten we als geen ander hoe je een mooie, superieur geschreven biografie maakt. Dankzij ons uitgebreide netwerk van schrijvers, journalisten, vorm­gevers en fotografen kunnen we voor iedere opdrachtgever een pas­sen­de biogra­fie produceren.

Scroll to Top